7/25/2015

Humor M. Roqib Atid

Malaikat Rokib n Atid guyonan..
A :"Qib kowe kok gak tahu nyatat kelakuane manungso, malah enak2 online..
R : lah smpean piye toh mas Tid.. saiki jaman digital, canggih.. Nyatete yo via online..
R : maksudmu opo toh.. aku loh tiap saat nyatet klakuan buruk manungso.. lah kowe gak tahu nyatet.
A : ngene loh mas, ki deloken androidku..
Si parjo update status fb mari sholat wajib, lanjut tahajjud..
Nang instagram update tuku sapi sakpasang gae qurban, iku ono gambare..
Nang tweeter update ngetokno zakat akeh nang fakir miskin, wes difoto karo salaman arep dicetak nang banner...
Nang WA update mari ngetokno sumbangan nang masjid, iku wonge selfie nang ngarep masjid..
Nang BBM update mari ngaji sampe hatam.. direkam barang kok..
Durung nang wechat, line n liane..
Trus opo sing tak catet, kabeh wes dicatet..
Yo cuma tak like karo follow, berarti aq wes ngerti..
A : iyo yo, enak men kowe Qib.. Iso tak tiru po gak iku, klakuan elek manungso di update pisan..
R : angel cak, manungso2 iku gak kiro wani.. mosok arep update " Alhamdulillah, operasi semalam entuk sapi limosin rong pasang, dompet siji, karo iso nginceng wong adus.."
A : iyo yo.. lah kowe saiki nyapo..?
R : aq sik follow status anyare paimo, jare update arep golek panti asuhan.. arep ngek'i shodaqoh.. gambar duite apik, akeh.. wes tak like.. ngko lek gak sido tenanan tak delcon ae..
A : berarti tugasku sik tetep nyatet manual yo Qib..
R : yaa begitulah..

Post a Comment

Yang Sering Dibaca