5/30/2015

Sifat Becik Dedemit

Ora kabeh sifat dedemit kui elek, sifat sing becik keno dituladani.

"TUYUL", senajan isih cilik wis pinter golek duit.
"KUNTILANAK", susah lan seneng tetep ngguyu ngikik. 
"POCONG", senajan akeh klambi model anyar nanging tetep sederhana, ora glm ganti model sing neko2.
"NYAI RORO KIDUL", senajan ayu lan panggone neng segoro, ning ora tau ngagem bikini, agemane tetep rapi margo tansah njogo etika lan kaurmatan.
"GENDRUWO", iki sing paling istimewa, senajan ora tau adus, ambune penguk, rambute acak2kan tur kemproh, nanging isih gelem moco tulisan iki nganti rampung

Post a Comment

Yang Sering Dibaca